30 Ocak 2011 Pazar

Banyodaki tabure ve ben.

Resmen porno yazıyorum (askjhdshgfsghfsdjgf).


Geçen gün banyo yapcam girdim, açtım sıcak suyu sonuna kadar, bi baktım tarak yok. Çıktım tarak almaya diye giydim bornozu aldım geldim banyoya, su sıcacık filan böyle, bi oturdum tabureye anaaaam g*tüm dondu. Ve ben, ve ben işte tam o anda tabureye döndüm ve aynen söyle dedim:

Bi saattir sıcak su akıyo insan biraz ısınır. Aaa ama unutmuşum sen insan değilsin ki . Sana bi tavsiye biraz insan olmaya uğraş . Atomlarını örnek al biraz kararlı olmaya çalış ..



Utandı kendinden artık hep sıcak. :)

Aaslkdkadjhadkhajdakhjhdjkah.

"Aşkım dedi. "Efendim" dedim.. "Seni Seviyorum" dedi..Bende dedim..Susan,göt olan falan yok yani..Mutluyuz . ♥
 
ajgshdjsgahdhjkdhak :DDD İşte bu be işte buuu..
EmREYİZ.

28 Ocak 2011 Cuma

Rüzgar.

Ben, ben değilmişim gibi geliyo. Saçma sapan şeyler yapıyorum . Reis değil reyiz diyorum . cCc koyuyorum. Küfür ediyorum.Her şeyin sonuna kalp koyuyorum filan , bu değilim ben . Ben orijinal adamın (kavak yellerinden seçmeler :) böyle salaklıklara gelmem ama arkadaşlarımın rüzgarına takıldım gidiyorum .



Şöyle bi gerçek var ki, insan illa ki arkadaşının rüzgarına kapılıyo , alıyo ondan bi şeyler. Ama ne zaman bu rüzgarda karakterinizi de uçurursunuz, işte o zaman alnayın ki kötü giden bir şeyler var. Fakat bi tavsiye, sorunu arkadaşınızda değil kendinizde arayın.



İşte ben de kendi karakterime bi u dönüşü yapıyorum ve ben oluyorum . Şunu bilin ki blogda zaten bendim , facebook ortamından bahsediyorum. Kendim olucam yani, terbiyeli  çocuk (adsfgjhgasdsajhdaj). Seviyorum lan kendimi . Öpesim geldi yeminlen , dur ben bi aynaya gidem.








Şu an gittiğimi sanmış olabilirsiniz ama gitmedim, gitmiycemde yalan söyledim (afsgjasdjadaslk). Gerçekten kafam iyi, mazur görün . Dans filan edin , sizi seviyorum . Ve ciddiyim karakter dediğin öyle basit bi şey değil...





Görüşürüzz...

27 Ocak 2011 Perşembe

Dizi.

Bu diziler gerçekten de çok komik . Valla kardeşim , bizim buralarda kendi kendine konuşanlara deli derler. Sizin oralar Türkiye değil mi ?

Korkuyorum şu dizilerdeki "aşık" lardan . Psikopat lan adamlar . Cani direk caniler. Bi entrika bi, entrika ama anlatamam . Hacı ben bu kadar düşünseydim profösör olurdum . Neden izliyorum anlamıyorum kendimi . Aha fatma gülün suçu ne var şindi .Aslında var ya şu yabancı diziler çok güzel çok güzel diyoruz da , onlarda da var baya entrika. Lan entrikasız hayat mı olur, dememek için zor tutuyorum kendimi . Yasemin diyorum , dostum sen entrikasız yaşıyosun . Allahıma şükürler olsun sustu içimdeki Ferhunde, susmasa neler olurdu...


Bu dizileri bitiriyolar ya , içimden bi şeyler kopuyo , boş hissediyorum kendimi .Yaprak Dökümü bitince , son beş yılımı geçirdim gözümün önünden. Beş yıl , koskoca beş yıl . Düşünsenize lan , daha minnacıkken başlamış kazıkken bitiyo ve Alirıza bey bize bakıp "Ne çabuk büyüdünüz..." deyip ağlıyo . Ahh Ali Rıza bey ailemizin çınarı, nasıl öldün sen , nasıl ? Lan , lan , lan n' oluyo lan.Anaam şindi de Hayriye Hanım olduk e mi . Kaç yasemin kaç . Bu Yaprak Dökümü 5 yıl daha koparmaya uğraşıyo .



Cennet Mahallesi tekrar başlıycakmış . Yuh lan yuh . Yetti be tak etti canımıza. İnsan arada bıkar demi . Yooook illa izliycen . Varya ezberledim tüm serisini ezberledim.





Yabancı dizilerin çoğunu takip ediyorum . How I meet your mother, two man and a half man, chuck, the big bang theory, merlin , gossip girl ve daha nicesi.




Diziler sex üzerine kurulmuş durumda. Azmışlar bayaa. O kadar komikler ki , hiç sex yapmamış olanları eziyolar filan bayaa. Git seviş arkadaşım ne diye bana gösteriyosun heeh ?.





Bu ergenleri de azdırdı diziler . Erotik diziler çok izleniyo . Arkadaşlarım sapık oldu . Yeni Behlüller doğuyor, korkuyorum .





Dizi izleyin . Görüşürüz...

Çözüldü

İnanılmaz bi şey oldu .Olmayan okurlarım , Gizemlinin kim olduğunu öğrendim . O ...o....o.... İremm.Benim okuldan arkadaşım . 8 yıldır tanırım kendisini . İyi , şirin , tatlı, güzel bi kızdır. Harry Potter la bi ilgisi olduğunu yeni öğrendim açıkçası . Ama ciddiyim çok mutluyum . Gizemlinin gizemi çözüldü. Hahahahahh :D

24 Ocak 2011 Pazartesi

Ordan Burdan Şurdan , Kıssadan Hisse Yazılar.

Ahh nasıl özledim bilemezsiniz . Size bir sürü şey hazırladım . Ceza süresince kısa kısa şeyler yazdım durdum . Patlıyorum .






Hekim

 İyi oldu şu aile hekimliği güzel oldu . Normalde sağlık ocağına giderken bir yığın yol teperher hasta olduğumda -babam evde yoksa- arabalı birini sıcak koltuğundan, huzurlu evinden kaldırıp bizi sağlık ocağına götürmesini ister en kötü ihtimal annem arabayı stoplaya stoplaya 1. viteste beni sağlık ocağına götürürdü.Şimdi ise evin dibinde olan sağlık ocağına büyük bi sempati duydum .Annem onu azarladığından olsa gerek doktor da bize bayaa iyi davrandı.İsediğim ilacı yazmadı ama olsun .
Mutluyum.



X

 Sizin de başınıza geldi mi bilmiyorum ama kesin gelmiştir.

Oturmuşsunuz televizyon izliyosunuz. Çişiniz kakanız yok her şey yolunda.Ahh...! O da ne ? Birden burnunuz aktı.Tuvalet kağdına ihtiyacınız var ama salonda yok .Tuttunuz tuvaletin yolunu.Beyaz, kudretli tuvalet kapısına geldiniz,ışığı yaktınız,ayağınızı eşikten atıp yere bastınız ki ..... O anda işte tam o anda, dakiklardır belki saatlerdir hissetmediğiniz bi şey aşşağı doğru bastırır... ÇİŞ! Abi ne mal şeydir o , soğuktan olsa gerek yere basınca çişiniz geliyo birden , hele benim gibi yaz kış,tuvalet salon demeden çıplak ayakla dolaşıyosanız vay halinize. İşin tuhaf tarafı bu aniden gelen çiş,tuvaletten çıktığınız anda gider ve izlediğiniz şeyin -dizi, film,program vs.- en önemli, en heyecanlı bölümünde tekrar gelir.Ah ne hıyar, ne odun , ne dal toprak şeydir o.
Allah Belanı verecek ÇİŞ!

 Gittik
Atlantis diye bi eğlence merkezine gittik geçen gün .Eğlendik yani ne söyliyeyim. Yazma ihtiyacı niye anlamadım . 
Mutluyum. 

 Hehe
 Mekdanıls mı nedir işte ordan bi oyuncak aldım ve günlerdir çıkardığı sesi dinleyip eğleniyorum.
  Mutluyum.

 Y
 Öğretmen bir soru sorar, siz cevabın yarısını söylersiniz,tanımını tamamlayacak bi son bulamazsınız ve hoca tamamlar.Nadiren bi öğretmen çıkar ve ısrarlar sonunu ister , aksi taktirde cevabı kabul etmez onlara gıcık olurum ben işte . Ama acaba iyi mi ederler ?

  Oyuncak
  Burdan anneme sesleniyorum "E be kadın, ne diye oyuncak almama izin vermezsin ki ?" . Bi alışveriş merkezine gittiğimizde ilk kitapçıya gider, şiir miir bakarım bi de defter oluyo güzel onlara. Kitapçıdan çıktıktan sonra genelde yakınında olan oyuncakçı çarpar gözüme.Direk dalarım, bütün ouncaklara bakar incelerim. Alabilirmiyim ? Sorusunun cevabı hep "Genç kızl oldun." olur. S*çıyım gençkızlığına. Ayıcık istiyorum lan ben alsana. Heh bi de carusel e her gittiğimde direk toysaras -şimdiki adı toyiki- a bakar ve üstünde "yakında açıklacak , büyütüyoruz." gibi bişey yazan bir perde görür ve her bakırköye gitimde ısrarla bakardım oraya.Geçenlerde yine bakırköye gittiydik ki...
Ne perde buldum ne de toysaras. Meğersem yerine eğlence merkezi gibi bi şey açılmış.Etmediğim küfür kalmadı. Benim çocukluğum toysaras reonlarında geçtmişti. Koşa koşa giderdim oraya. Kocamandı, ulu bi yeridi orası. Öyleki ben carusele torsaras derdim  direk . Benim için mek danıls ve toysarastan başka bir şey ifade etmeyen bu yerin adının carusal olduğunu bile baya geç öğrendim. Adını toysaras sanardım . İlk barbie mi ilk bratz bebeğimş ordan almıştım , ilk sims 2 yi orda görmüştüm, tüm bayram harçlıklarımı oraya harcamıştım ben . Valla yaşın tutmuyo diye beni atlı karıncaya da bindirmezlerse bir daha gitmem oraya . Bu da böyle biline.


W
It ' s woman's world.Guys are just accessories.


P
Falcılar amma para kazanıyo be . Oturduğun yerden para, bi de seda sayan işkencesi olmasa kebap iş valla.


T
Bu Türk flimleri neymiş be ? Bayılıyorum lan , izlemeye doyamıyorum . Çok çok çok komik yaa...


Z
Abi benim de yeteneğim var . Konuşabiliyorum lan . Nedir bu yetenek çabası? Mal mal şarkı söyliyceğine konuş hacı. Zıplayabilen adam yetenekliyim diye çıkıyo. Zıplayabiliyorum lan zıplayabiliyorum.




G
Görüşürüz...

20 Ocak 2011 Perşembe

Gelicem .

Pc cezamn var . Annem evde yokken hemen bi girip yazıyorum cicişlerim çıkıcam şimdi .

Anlatıcak çok şeyim var , pazartesiyi bekleyin :D ...


 Jim Carrey koyasım geldi . Görüşürüz..





NOT :Jim Carrey ' nin sitesi süper uğrayın .

12 Ocak 2011 Çarşamba

En cazip gezginlik .

Şu SBS nin gözü kör olsun . Sıkıldım arkadaşım sıkıldım . Bende biraz abaza olabilsem , evde cici cici pc takılabilsem Nolurduuu . Depresyondayım arkadaşım . Tatile ihtiyacım var .İngiltereye gönderin nan beni , para toplayın sevgili okurlarım . Sevin beni biraz . Ya üf , ben de diğer insanlar gibi rahat olmak isterdim Lanet Olsun !!!!!





Şöyle bi depresyona girip , alışveriş manyağı olasım var . Ama para yok .Kahrolsun . Neden hep güzel olan şeyler sınırlı . Keşke çıplak yaşasa insanlar . Hiç bi art niyet taşımadan , sadece çoğalmak için üremek . Ne güzel olurdu . Herkez daha seviyeli olurdu birbirine karşı . Keşke , ahh keşke .



Bi defter almış annem bana , söylemiştim sanki . İşte ben o deftere gelecek hayallerimi şiirlerimi filan yazıyorum . Bunların arasına vosvos almayı da eklemeyi planlıyorum . Gelecek , ne dert bişey .



Aslında bakınca , insanlar hep geleceklerini hazırlıyolar . Ölüm döşeğinde bile bi gelecek düşüncesi . Aslında her zaman  "Anı yaşa " gibi bi şey isterdim ben . Ama henüz kendi kararlarımı veremiyorum . Annem hala benim yerime düşüne biliyo . İşte ben hep bu yüzdebn istemişimdir dünyayı dolaşmayı .



Bir gidip bir gelemek , o kadar cazip ki. Sana sora n , senin üstünde baskı yapan yok . Hiç bilmediğin bi yerde , yalnızca sen ve kaybolmak umrunda değilken ...




Dünyada bana en cazip gelen şey yalnızlık, dünyada en cazip şey Gezginlik






Görüşürüz , yalnız kalın...

Öcü.

Aras diye bi çocuk var , onun sevgilisi var sinem . Kızla tanışıyım diye selam yazdım çevrim dışı oldu (asdfghjk) neyim ben, öcü mü ?

[Tş]

 Kız:
Durumumu ßynrmsn [ Tş ] (: <3<3

Ben :
neden ?
eğer beğenseydim durumunu beğenirdim demek ki beğenmemişim
(tş)

Kız:
yrü .d 
asdjdhashdjasdgasd. 

8 Ocak 2011 Cumartesi

Pazar

Uzun bi aradan sonra bu gün , ilk defa pazara gittim . Gayet salaktı . Annem gördüğü her şeye "dönüşte alırız" deyip alacaklarını planlayıp söylüyodu durmadan

.Geri dönmeye başlıyacağımız yer ise iç çamaşırı reonuydu . Oraya bi göz attkıtan sonra geri dönecektik . Gittik gayet salak bi şekilde -annem salak olduğunu düşünmüyodu-annem bana beğendiğin varmı diye soruyo . Ne saçma bi soru lan bu dedim kendi kendime ,içinde olucak zaten gözükmiycek . Ben böyle sus pus utangaç bi şekilde takılırken annemin "hangisini beğendin !!"diretmelerine bi cevap vermek zorunda kaldım . Kadınlar orda bağıra bağıra "ben bunun bikini tarzını istiyorum " derken pen burun ucuyla gösteriyodum .

Beğendim filan fala derken , benim beğendiklerimin hiç birinin bana olmayacağını anlamış olan annem direk benim bedenimden olanları sordu. Adam böyle dantelli dantelli bi şeyler gösterince ,yok anne dedim, gidek biz ben bakırköyde beğendiydim ordan alırız .

Daha beş dakka önce beğenilir mi bunlar içte kalıyo zaten teorilerimden vazgeçip kaçtım hemen .Annemi zor sürükledim .

Sonra annemi kaybettim . Bi saat dikildim pazarın girişinde . Üstün zekalı annem yanına telefonunu da almaış bi ,sinir kırizleri geçirdim .



Annemi pazardan zar zor kopardıktan sonra eve geldik . Annem aldığı elmaların tadını çok beğendi ve pazara iki kilo daha almaya gitti . Bi saat dönmedi . Ben de bu arada pc yi açtım . Çok şaşkınım bi insan nasıl olurda bi saatte elma alır . ?



Pazara çıkmayın !!! Görüşürz .

7 Ocak 2011 Cuma

Özlendim .

Olmayan okurlarım . Özlediniz beni biliyorumm .

Size hazırladığım şu kusursuz yılbaşı programı uçtu cicişler . 31 Aralıkta giremedim . 1 ocakta girerim dedim olmadı . Hadi en kötüsün 2 Ocak dediğim gün bitti dedim . Daha yorma kendini . N' yapabilirim arkadaşım . Açamıyorum .

Size anlatıcak bi konu bulamamak beni öylesine üzüyoki ,anlatamam . Şunu bilin Harry Potter 'ın 7. kitabını bitrdim . Şimdi de Uykusuz a sardım . Mutluyum .


Asena diye bi kız var tanırsınız belki ne bileyim . Bizim okula gelcekmiş .


Sonunda kendime kalem alıyorum .


Yehuuuuuuuuu .