28 Eylül 2013 Cumartesi

yazım bundan ibaret

İçimizde patlamayı bekleyen şeyler var gibi, bir türlü patlatamıyoruz gibi, keti peri klibi gibi memelerimizden havai fişek çıksın gibi. Hayat çok böyle gibi. Patlayalım.


6 Eylül 2013 Cuma


















sonsuza kadar sus deseniz de,
sonsuza kadar sussam bazen. 
izin verseniz de sonsuza kadar tutsam ellerinizi
ellere hiç ayıp olmasa.

5 Eylül 2013 Perşembe

erkeklere sövmeli yazı

Hasta oldum. TRT'de küçük hanımefendi diye bi dizi varmış o açık şuan. Bu ne lan? tamam kapadım yeşilçam açtım. Nedense bu günlerde pek bir izliyorum. Hasta hasta dans ettim az, sonra terledim sonra garip bişi oldu şuan fena ölüyorum. Ne zamandır da yazı yazmıyordum, aklıma bir şey gelmiyo açıkçası, misal şuan da gelmiyo ama yazıyorum. Tüm kemiklerim ağrıyo.

Bugün öğrendim ki hükumet çocuk olsun diye doğum kontrolü yasaklamaya çalışıyormuş. Bu ne saçmalıktır? Daha nerelerine çocuk istiyorlarsa... Hayır onu bırak adamlar kendileri fellik fellik çoluğa çocuğa, kadınlara tecavüz ediyorlar bir de utanmadan doğum kontrolü yasaklıyorlar. Annem diyor ki erkekler iğrenç, hayvan gibi, ihtiyaçları var tutamıyorlar. Ulan senin ihtiyacın var da kadının ihtiyacı yok mu? Belki ben de sevişmek istiyorum önüme gelenle! Benim de cinsel ihtiyaçlarım var! Sen hayvansın da biz değil miyiz? Şuan insanlığı tamamı ile aşağılamış durumdayım ama bu bir gerçek. Kadınların da ihtiyaçları var. Onlar da cinselliklerini yaşamak istiyorlar ama çocuk istemiyorlar, onu da sana mı soracağız ya hu? Bırak da korunalım!
Gerçi bunları dert etmek için önümde yıllar var ama, öyle diye diğer kadınların dertlerini seslendirmeyeceğim diye bir dünya yok.
Ayrıca ben bakir erkek alıcam arkadaş! Sen beni bakire istiyosan sen de öyle olacaksın. Şu çirkinliğe bak...

şu adam kadar temiz, güzel olamadınız gitti arkadaş
Allahım zaten üşüyorum nasıl sinirlendim. Bir de ne var biliyor musunuz? Erkeklerde büyük bir egoistlik var. Kız pantolon giyiyor "bu sıcakta pantolon giymiş kesin bacakları kıllı" diyorlar, şort giyiyor "bu kalın bacaklarıyla ne diye şort giymiş giymesin" diyorlar, sanki kendileri çok güzel. Sana mı soracağız ulan ne giyeceğimizi? Ben de her yanda senin çıplak vücudunu, çirkin sivri memelerini görmek istemiyorum ama soyunuyorsun! Senin göz zevkimi bozan kıllı bacaklarını görmek istemiyorum ama şort giyiyorsun! Senin bıyıklarından usandım ama bir tıraş olmaya zahmet bile etmiyorsun! Sen kendini ne sanıyorsun e erkek! Popon patates çuvalı gibi, koltuk altların hakkında konuşmayacağım, bacakların desen nasıl sevimsiz nasıl şekilsiz, o tişörtünü neden üzerinden çıkarırsın? İğreniyorum ey erkek! biraz kendine bak be!

Gerçekten artık koca popolu erkeklere katlanamayacağım, biraz dert etsinler de şu popolarını küçültsünler!

Sanırım feminist duygularım nirvana
ya ulaştı. Ulan zaten hastayız üşüyoruz, bir de çirkin çirkin dolaşmıyor musunuz! Yemin ederim yakışıklı erkeklere hasret kaldık, şimdilerde tüm kızlar olarak güzeliz maşallah.

Neyse daha fazla konuşmayacağım sinirlerim bozuldu. Şortla, etekle, elbiseyle yürürken ağzınızı açıp öküz gibi bakmazsanız da mutlu olacağım! Bakacaksanız usturuplu bakın.