21 Nisan 2011 Perşembe

Çikolatalarım sizde mi ?

Çikolatalarım sizde mi ? Onu siz mi yediniz ? Hakkımı yani benim hakkımı. Çikolatalarımı şemsiye, sizde mi ha doğru söyleyin ? Kandırdınız sömürdünüz mü beni. Ben hiçbir şey yapmadım ki sizin legolarınıza, siz benim çikolatalarımı almak için neden yıktınız legolarımı ? İçinde yaşayan barbie'lerimi, onların bebeklerini, kenleri neden öldürdünüz. Neden yediniz çikolatalarımı neden ? Ben ne yaptım size. Loegolarım sizinkinden küçük diye mi bunlar ? Barbie'lerim fakir diye mi ? Alın, alın çikolatalarımı. Yeter ki yıkmayın legolarımı, yeter ki ölmesin barbie, ken, onların bebekleri. Ölmesin.





17 Nisan 2011 Pazar

Mükemmel olmadığımdan bi an sesli sözlüğe girip mükemmeli doğru yazıp yazmadığıma baktım.






Daima en iyisi en mükemmel olanıdır. Öyle mi ? Bilmiyorum , açıkça söyliyeyim . Hiç mükemmel olma deneyimini yaşamadım . Açıkçası mükemmel olan insanlardan nefret ederim . Onların bir çok arkadaşı vardır, ağırbalşlıdırlar, herkes onları sever, onlar çok güzeldirler, sanki hiç ulaşamıyacağım bir nokta gibi. Ve onlardan intikam almak isteriz, sırf sırf bu mükemmelliklerinde bi kusur olsun diye.



Fakat onlar asla mükkemmel olmamışlardır. Çünkü bizim mükemmel olarak nitelendirdiğimiz insanlar aslında örtecek çok kusurları olandır. Aslında bizim mükemmel olarak adlandırdığımız kişilerin tek mükemmel yanları kusurlarını muhteşem kapatabilme yeteneğidir.Yine de onlardan nerfet ediyorum, ciddiyim.


 Tamam şimdi de onların kusurlu olduğunu bildiğim halde neden sevmediğim konusuna geçelim . Çünkü ben böyle düşünsen bile diğerleri böyle düşünmüyo. Aslına bakarsak insanlar mükemmel olanları severler, mükemmel olmak hep bir hedeftir. Çoğu kişi "mükemmelle" arkadaş olmak ister. Peki niye ? Başka birisinin gölgesinde yaşayacağına kendi güneşini yaratmak daha güzel değil midir. Acaba istek birilerinden yararlanmak mı ? Ya da insanlar yük olmaktan hoşlnırlar mı ?


Mükemmeliyet duygusu köreltilmesi gereken bir duygu mudur tartışılır. Ama emin oldun mükemmelerin öldürülmesi gerekir. Ölsünler ki gölgeler kalksın.Pislik mükemmeller PİSLİK.





 Mükemmelmiş hıııııııııııhhhhhhh.
 Mükemmel doğa senden nefret ediyorum.
 Pek mükemmel olmayan adam. Seviyorum lan seni .
 Mükemmel kız sen salaksın.

 Mükemmel kahve, seni kim içer sanıyosun ?

16 Nisan 2011 Cumartesi

heheh

Hem sarhoş hem yastayım.

Bu gün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım bir bar taburesinin üstünde babamın öldüğü yaşatayım .



Hayır, şu anki halimin bu yazıyla pek bağdaşmıyo. Tek ortak nokta ikimizinde doğum günü olması ve oturuyo olmamız. Zaten babamın öldüğü yaşta olsaydım ortada bayyyyaaaaaaaaaa büyük bi mantık hatası olurdu ve bu arada babam da hala hayatta.


Açıkçası geçirdiğim en güzel doğum günlerinden biri oldu bu. Arkadaşlarım bana harry potterlı şeyler almışlar filan . Laf aramızda onuru özledim baya. Onunla da konuştum bu gün . Keşke daha çok konuşabilsek az zaman geçiriyoruz.  Her neyse, uykum var. Bi tane daha yazı yazıcam o güzel olcak. Sevdim sizi .

9 Nisan 2011 Cumartesi

İnkar.

Sır verkem mi ? Hiç bana göre değil. Ben şu "iki kişinin bildiği sır değldir "olaylarındayım . Aslında her insan da öyle olmalı. Yani bilmeyirum , kimisi bunn ağır bi yük olduğunu düşünür. Bi olayı içinde saklamak , kayıtsız şartsız  ve yalnız. Ben asla bu yükten kokmadım , hiç sır vermedim . Taaa ki bu güne kadar. Hayatımda sakladığım en büyük sırrı bir kişiye de değil dört kişiye birden verdim . Aklımdan zorum mu vardı, bu yükü taşımak mı zor geldi. Pek de öyle şeyler olmadı . Birden çıktı , birden dökülü verdi . Zaten kendileri anladılar bizim zeki arkadaşlar da, inkar etmedim bende. Hayır saçmalamayıb demedim . Neden yapmadım bunu ? ve neden bu kadar pişmanım hiç bir fikrim yok. Ama gerçekten şu an zamanı geri alma şansım olsun isterdim . Ya da sadece zeynebe söyleseydim mesela, zor zor çok zor. Üzülüyorum , korkuyorum , daha da çaresiz hissediyorum . Artık kendime bile yalan söyleyemiyorum , bu olayı inkar edemiyorum . Olmuyo çünkü biliyolar. Ama kolay yola kaçacağım yine , ne olursa olsun inkar edeceğim . Her şeyiyle.

5 Nisan 2011 Salı

Sürü Psikolojisi filan.

Ben her sustuğumda bir adım daha atan koyunlar var.

Ablam başka kardeşe cool dedi.

Blog izleyici sayısı da artmış iki kişi. Aaay çok mutlu oldum , tam da biz ablamla bu konu hakkında konuşuyoduk geçen . Dedi ki : "sen küçüksün daha, büyüyünce daha rahat konuşursun elalemle daha çok izleyici olur." filan . Ben de dedim evet dedim öyle dedim abla dedim de dedim. Pek bi şey de farketmedi aslında, yine blog aynı blog yani.



Neyse abla demişken ben gireyim lafa. Geçen yine oturmuşuz ablamla, "Abla" dedim , "Ben de mi tumblr açsam" , o da dedi ki , "Aç;tumblr eğlenceli , özel insanlar için (v.s)" . He he , evet evet derkeeeeeeeen, bi kız varmış tumblr da. İşte o da senin yaşlarda, hep 12. sınıf çağlarındaki çocuklar yok dedi. Kulanıcı adı da star wors lu bi şey miymiş neymiş. Dedi ki , adı da star worslu cooool . "Anaam"dedim , benim ablam benden başka bi yaşıtıma cool dedi . Ben yani kardeşi ben ki dünyanın en cool kardeşi olmak için bunca çaba harcamış , ablamın sevdiği tüüüüüüüm şarkıları dinlemiş , bu şarkıları sevmiş -sevdim valla mükemmeller-, sırf o seviyo diye Harry Potter okumuş ve DELİSİ olmuşken. O istiyo diye tüm filmleri izlemişken ablam benden başka kardeşe cool diyo. Olmaz be abi olmaz, en cool kardeş ben olmalıyım . Bunun için star wors izlnmesi mi gerekiyor, tamam gülüm izleriz. Üüüf çok gıcık oldum çok , hııh oymuş cool. Döverim lan ben onu. Amaaaaan salak . Tamam sustum, iyi eğlenceler size filan.

3 Nisan 2011 Pazar

Nereye Lan !?

Ya abi siz blogunuzu nasıl izlettiriyosunuz, ne strestir bu yaaa. Abi kimse okumasın , arada birileri okuyomuş gibi geliyo zaten üf bıktım şu stresten ben gidiyorum.