19 Şubat 2012 Pazar

Salağım salaksın salağız

Nasılsın yavrum ?
Kendimi büyük hissetmeyi çok seviyorum. Kendimi büyük hissediyorum. Dans etmeyi çok seviyorum. Bu yaz dans kursuna gideceğim. Paulo Coelho'yu çok seviyorum, kısmen hayatımı mahvetme yoluna girdi ama aklım başımda. Duygularımı dibine kadar yaşamaktayım ama 2 ay biraz robot olamalıyım. Ama sınav derdi olmayan insanlara öneririm. Hayata bağlıyo -duygusal olarak- ve hayattan koparıyo -mantıksal olarak. Bu günlerde çok bilmiş bir insanım.Güzel giyiniyorum bence. Konudan konuya atlamaya üstüme yoktur. En iyisi bence. Bi de avrupa yakasında bi adam vardı unutmayalım. Az önce çocuğun teki bana sus yeter gibi bişi dedi, arkadaşlar çok çok çekilmezim. Umurumda değil. Tek başıma da mutluyum.
Bu camianın en gereksiz yazarıyım sanırım. Oysaki paragraf sorularında "genç yazarlara tavsiyeler" konulu metinleri dikkatle okuyorum. Bazen saçmalıyo olabilirler ama işte. Burayı seviyorum yaa. Ama başkalarının bloglarını okumakla ilgili büyük bi sorunum var sıkılıyorum çünkü. Ben de sıkıcıyım tamam ama onlar da sıkıcı ne yapayım. Ama ablam çok sever mesela. Bi gün vericem bütün yazıları teker teker okuyup yorum yapsın -yani başka bloglardaki.
1 saattir şu yukarıda "en iyisi bence" dediğim şarkıyı dinliyorum.
Salağım salaksın salağız. İsteyen salak değil sağlak olabilir. Şuan tek elle yazıyorum. Tek ve sol elle. Her türlü salağım yani. Salam var bi de. Selam da var.
Ben hiç gerçekten bi konu üzerinde yazı yazmadım. Beni izleyen 73 insanın aklından zoru ne ki. Zorla filan. Döve döve izlettim aslında. Gerçekten bazıları öyle oldu.
Ablam geldi döner almış tavuğun delisiyim gidiyorum ya yine yazarım.

2 yorum:

  1. Ben de sadece bir konu etrafında yazamıyorum niyeyse, dağınık üşüşüyor düşünceler.
    Bu arada 74 olmuşsun ;)

    YanıtlaSil
  2. Farkındayım da kendim de izledim bloğumu sajdgajhsgdasd :D

    YanıtlaSil