29 Nisan 2012 Pazar

Selam ıı okuyun.

Günlüğüm yazdığım şeyleri buraya geçirmeyi planlıyodum ama planını skeyim dünya. Neler oluyor hayatta ? Bir gülüp bir ağlıyorum arkadaşlarım. Arkadaşlarım ? şu sıralar onlar pek yok. İpekle bile konuşmadım uzun bir süre sonra mesaj attı iki lafın belini kırdık. Dedikodu yaptık filan "Onur kendir yazı yazmış aaaa." "Sevgilisi varmış adamın" "Beni mi diyo lan burda".  Neyse ne işte. Umutla bi küstüm bi barıştım filan. Alıştık artık. Annem umut kim diye soruyo, ıı telefonda konuştuk bi de çok tatlıydı. İyiyiz şuan işte, mutluyuz, gülümsüyoruz, simste gelecekteki evimizi yapıyoruz filan. Eheheh. Bak güldüm yine. Ben uzun yazı yazınca kimse okumuyo gıcık oluyorum.Neyse varsın okumasınlar.

 Lise için çok heyecanlanıyorum. Annem de oradan sen bilgisayarda oturursan nah kazanırsın lise temalı bir şeyler konuşuyo. Ad aktarması yapıyo adam. Ay canım ah aman çok ders çalışıyorum bıktım artık filan demiycem yok öyle bir şey arkadaşım. O bunalıma giriyorum ama faaliyet yok yani. Başladım gerçi cuma günü hadi hayırlısı.

Banyo edecektim güzel olacaktım ben filan. Amaaan çok üşeniyorum biliyo musunuz, kime süslencem ki oğlum. "Kendine süslen yasemeeeeğn" demesin kimse cıvık cıvık, ben kendimi boka benzerken de seviyorum. Seviyorum kelimesinin yanına umut çok yakışıyo. Ağyy genç aşıklar çok tatlı. Ya ben bugün çok mu malum yoksa çok mu tatlı karar veremedim.

Ayakkabı aldım oğlum, diğeri yırtılmıştı. Ya böyle bi insanım işte yırtılana kadar kullanıyorum süperim. Çayım da var. Çay süper bi şey. Benim çay rengi kalemim de var mesela. Herkes onun turuncu oluğunu söylüyor ama çay rengi oğlum demeyin öyle. Ben çaya taparım bir de ikisibiraradaya bi de umuta.

Işığın Savaşçısının El Kitabı 'nı okuyun bence, çok severim ben onu vuiyyy yavrum. BÜTÜN KİTAPLARI SEVİYORUM ASLINDAAA ama simyacıyı sevemedim bir türlü. Ya simyacıyı sevemedim ama çok şey öğrendim kendisinden. Daha kitap bitmedi bi de akhjdjkashd.

Gözüm acıyo kaşınıyo bu aralar. Ne oluyo lan göz kaşınınca ? El kaşınınca para ayak kaşınınca yol göz kaşınınca çay kardeşim. Ben bi çay koyayım.

Koydum geldim. Çay konmaz dökülür der bazıları, koymak ayıp oluyomuş ahahahjsdhashd. Çay baba baba koyulur oğlum. Ben açık çay sevmem koyu çay da sevmem çay severim ben direk çay yani ÇAY. Bi de kıvırcık saçlı çocuk severiiim ayyyğğğhh çok severim. Ay ama herkes kıvırcık sevince zevki kalmıyo, ama ilk ben seviyodum lan yeminle. Zaten ben ilklerin adamıyım marjinalim ben.
Mesela tişörtümü de pantolonumun içine sokarım, pantolonum da kısa paçalıdır, çoraplarım da renkli renklidir mesela. Ne diycektim. Ha bi de Harry Potter gözlüklerim var misal, bi de tellerim, unutmadan saçlarım da kıvırcık. Ayyyğhğhğ çok havalıyım. Amma tiki bir yazı oldu buu. Neyse aldırmayın. Ben aslında böyle değilimdir ayğğhh demem ama canım istedi bugün oğlum ne bu havalar.


Neyse hafiften mutluyum accuk huzurluyum. Sizi seviyorum. Daha giremem kiii. Bay bay. KENDİNİZE İYİ BAKIIIĞN.

2 yorum:

  1. dklhsaflkhgaslkjfgsalfgsafsafhaslkjfffhasjklfasşgjafşjksaldsa.:D Yazı yakıyo karşiim.:D Bende o kaleme turuncu demiştim o günden bu güne o kalemi gördüğümde üzülüyorum :'(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dipnot : göz kaşınınca herhalde Sağ göz seğirirse iyi, sol göz seğirirse kötü haber geleceğine işarettir.Annemden duyduydum asşlkdsad.:D

      Sil