7 Eylül 2014 Pazar

Her anından nefret ediyorum senin. Sırtım delice ağrıyo.          Hayatım olabilirdin, yıldızlar olabilirdin, daha sonra kayabilirdin.. yine de her anından nefret ederdim senin. Bir yıldızı hiç kayarken görmedim ve gelecekte de görmemeyi diliyorum.          Ben yıldızlar olabilirdim. Milyonlarca yıl öncesi, dakikalar sonrası olabilirdim. Ne olursam olayım her anından nefret ederdim senin. Bu yaz ilk defa bir gökkuşağı gördüm.            Ben gökkuşağının sarısı, sen de belki yeşili olabilirdin. Belki mor olabilirdin. Belki tüm en rahatsız edici renkler olurdun. Belki tüm renkler sensindir. Belki renk olmayan her şey de sen.
Her anından...

22 yorum:

  1. Sen kimsin asıl? Daha da önemlisi ben kimim? Niye bunu yazıyorum tanımadığım bir sayfaya? İnsan kendi şehrinin mi gökyüzünü tanır bir tek? Oysaki gökyüzü her yerde aynıdır ve her yerde farklı. Bugün günüm mut-suz- sonla biten bir film gibiydi. A, hayır. Tamamı mutsuz bir film. Niye artık ben de nefret ediyorum'u kullanmaya başladım? Söyle sen kimsin, peki ya ben ben kimim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kafam o kadar boktan ki yazdıkların bende bir ağlama isteği uyandırdı. sanırım hepimiz işin en sonunda aynı kişiyiz, ama asla aynı olmayacağız.

      Sil
    2. Ağla, gel birlikte ağlayalım. Ağlamak kolaydır diyorlar. Zaten beni zırlayan bir şey için ağlıyorum. Gel. Gözyaşlarımız birbirine kavuşsun. Erkenden kavuşalım biz. Çünkü zaten bedenlerimiz toprak olup kavuşacak eninde sonunda. Amaa önce ruhlarımız... Ağla, gel birlikte ağlayalım.

      Sil
  2. Rakı içelim mi?

    R.

    YanıtlaSil
  3. Ben sürekli aynı kelimeyi söyleyip dönerek sarhoş olmayı tercih ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. Güzel yöntemmis geriye hangi lafi soylemek kaliyor oda buyuk ihtimal seni özluyorumdur heralde bir ara denerim.

    YanıtlaSil
  5. Geriye mide bulantısı kalıyor ve ben bir kez daha diyorum ki 'Yaşasın yeşilaycı ruhum'. Bunun bile yan etki var yani. Bu arada tanımadığın insanlara sır vermek gibisi de yok. Bence seni özlüyorum lafı sevgili kullanmanın yan etkisi. Benim hiç savgilim olmadı, yaşasın yalnız ruhum! :) Ve bir anneannemi özlüyorum. Buradan anneanneme ve kolalı meybuza gönderiyorum o yürek yakan iki kelimeyi. Umarım sen de kavuşursun o özlediğin kişiye... :^)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslina bakarsan sevgili degil tan olarak onun tarafinda neyim bilmiyorum aslinda kendi tarafimdada yalnizim yani ama özlüyorum iste.

      Sil
    2. Bu konularda hiç bilgim yok. Ama sanırım buna getek de yok. Seviyorsan sonuna kadar özle. İçine çek hasreti. İnsan sevdikçe insan olmuyor mu? Sevilmek de ister bu can tabii. E bunun için de hayırlısı diyeceğim.
      Not: Aslında bir kişiyi daha özlüyorum. Neredesin ilk ve son sevgilim?~hayırlısı =>

      Sil
    3. Hayirlisi olsun be bir kerede hayirlisi olsun :)

      Sil
    4. Hep öyle olmuyor mu zaten? Ama biz yine de kendimizi kedere kaptırıyoruz. Bu sefer, yaşadığın şehre yağan ilk yağmura onun adını ver. Hak etse de hak etmese de... Sonuçta bir özlem bırakmış kalbine. Ve yıka gitsin hüznünü o yağmurla. Kim demiş sınbahar hüzün getirir diye? Salla gitsin canını dıkan tüm ayrıntıları. İyi grlrcek :}

      Sil
    5. Sorunda burda işte canımı sıkmıyor , sanki bir boşluk var , hiç kapanmicak gibi , belki sesi belki içime dolan o bakışı doldurur ama kaç sene oldu bu sene çok yaklaşmıştım ama maalesef olmadı seneyi beklicem bir daha

      Sil
    6. sen kıza açılamıyo filam mısın

      Sil
    7. Durum tamamen farklı.

      Sil
    8. ona karşı ne hissettiğimi bilmiyordum o yüzden açılmadım,şimdi biliyorum ki aptallık etmişim ama şimdi çok uzaklarda, ne zaman göreceğimi bilmiyorum bu beni korkutuyor. Bu arada keşke açılamasam ama hergün 1 dk cık görsem bu bana yeterdi.

      Sil
  6. kardeş kardeş okurcuklar

    YanıtlaSil
  7. ya siz kimsiniz arkadas olup edebi edebi konusalim bdjsjjs

    YanıtlaSil
  8. R. Olmayan anonim benim :D Yeni rkadaşlara da her zaman açığım. Bir de işin içinde hayat yani edebiyat olunca.

    YanıtlaSil
  9. -Söyle, ne zaman?
    - Bekle. Tüm yapraklar yansın hüznünden hele.
    ~bekliyorum şükrederek~
    Düşünmesem daha iyi
    hele bir tüm yapraklaryansın hüznümüzden.Sonra biz de tutuşacağız. Ama sönmek için. Bekle anlayacaklar. Sevdiğimiz için.
    Anlayacaklar sevmek için. /Anonim geri döndü/

    YanıtlaSil