9 Ağustos 2011 Salı

X +Y = Ben.

Sanırım çok bencilim, yani annem filan hep söylerdi de inanmazdım.


Mesela bir arkadaşım var adı X olsun, bi tane daha var onun adı da Y olsun tamam mı. İkisi de beim çok yakın arkadaşım ve benim vesilemle X ile Y tanışıyolar, arkadaş oluyolar. İşte ben o X ve Y 'nin arkadaş olmasına katlanamıyorum abi, onlar benim arkadaşlarım. X ve Y benimle olduklarından daha yakın arkadaş olurlarsa ben çıldırırım anladınız mı ? Çıldırmak üzereyim de, aslında biri var ki o biri X olsun (yani ikisinden biri işte,daha yakın olduğum ) ben onunla konuşma desem konuşmaz kapiişş, ama insanları da böyle konuşma deyip asosyal yapmak hoş bişi değil . Napıyorum biliyo musunuz, kıskançlık krizleri geçiriyorum. Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri arkadaşımı paylaşmaktır, 3lü gurupları severim ama diğer iki kişi yakın olup beni dışlarlarsa olay sinir bozukluğuna döner.


Bi de sorun şu ki ben meselaa böyle bazen insanları istiyorum anladınız mı (cinsel açıdan değil -.- ), yaniii ne bileyim "onunla" konuşmak istiyorum, çook mutluyken kim ne derse desin tınmıyorum ama o bi şey dediğinde meselaa bütün moralim alt üst olabiliyo. Yani şimdi ben o Z diyelim mesela, Z kişisini istiyorum ya diğer arkadaşlarımın hiçbiri umrumda olmuyo. Benimle konuşmak isteseler mesaj atsalar iletişim kurmaya çalışsalar da hep geri tepiyorum ve istediğim kişiden artık vazgeçene kadar diyelim asosyal yalnız manyağın teki oluyorum.



Bilen bilir ben bi çocuğa aşıktım ve o başka bi kıza aşıktı. Bu manyak aşktan kurtulmak için çocuğu 2 ay hayatımdan çıkarttım hiç konuşmadım, ondan en küçük bir haber almadım, ne bileyim işte adını bile duymadım zor bi 2 ay geçirdim ve sonunda onu unuttuğuma emin olduğumda tekrar hayatıma soktum.Şimdi onu görünce kalbim deli gibi atmıyo, ne bileyim Face'de bir şey paylaşınca beğenip yorum atma isteği ya da onunla konuşma isteği duymuyorum.

Aşık olunca bu hayattan çıkartma olayı 2 ay sürüyo, sadece "isteyince" 3 eğer iyi arkadaşınsa 5 gün sürebiliyo. Şimdiiii, iki tane kişiyi "istenenler " listesinde çıkartmam gerekiyo, biri 5 gün boyunca konuşulmayacak adam (onu daha iyi tanıdığım için kaç gün konuşmama gerektiğini kestirebiliyorum ) diğerini de ilk önce bakalım bi 2 gün deniycez olmadı 3 olmadı beş gün hayatımıza sokmayız.


Sakın aptalca olduğunu düşünmeyin, yaşamak için böyle şeylere ihtiyaç duyuyo insan. Ve %100 işe yarıyo. Tavsiyelerimi vee saygılarımı sunar yazıyı da burda bitiririm.




Not : Ben bu gifte Scott  oluyorum.
Dip not : Scott baştan ikincisi.


Söylemeden geçemiycem : İki gün önce kanka olmaya çalışan ve olduktan sonra konuşmayıp trip yapıp sıkıcı davranan arkadaş ALLAH BELANI VERSİN !

3 yorum:

  1. Ahahahah haklısın o olaya bende kıl olurum basıma da gelmedi digil 3lu arkadaslıklarda, konusma diye kısıtlayabilirsin X'i ama eger yapmam oye bişey dersen de kıskanmamaya calış ikisinede normal tavrını surdur, ikisi yakınlasabilir tabi ama seni dışlama boyutuna gelmediği surece sorun etme. Dışlamaya baslarlarsa siktir et zaten. Bence yani. Amaan karısık oldu bu biraz :D

    YanıtlaSil
  2. Siktir etmek sıcak geldi bana, ama bi tanesini edemem yani. Şimdi ben normal tavrımı sürdüreyim öyle mi ? Zor ya,bayaa zor. Ama denemekten zarar gelmez ben normal olayım. Neden bu kadar sorun yaptıysam anlamadım ki. :D

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil