18 Mart 2012 Pazar

Bıdı Bıdı

Yazı yazmamakta aştım kendimi, uuu biri izlemekten vazgeçmiş neyse canı sağolsun. Iıı... Nasılım ne ediyorum ne yapıyorum bilmiyorum. Çok salaklaştım, çok bıktım. Kendimi sorunlu takıntılı manyak ve yavşak orospu hissediyorum. Emin olun bu hiç hoş bi duygu değil. Arkadaş istiyorum, bir çok arkadaşım var ama yeni arkadaşlar istiyorum. Beni tanımasınlar, baştan bir "ben" yaratayım onlara. Ya da sadece "arkadaş" olduğum birkaç erkek olsun mesela, ben onlara yan gözle bakmayayım onlar da bana. İnsanları görünüşlerine göre ayırmayayım onlar da beni ayırmasın. Ya biz sadece arkadaş olalım. Gerçekten sadece bunu istiyorum.

Merhaba geleceğim, ben yasemin. Hadi bakalım sen mi ben olacaksın ben mi sen ?
Geleceğimin benim ellerimde olması çok çok büyük bi sorumluluk. Bazen dönüyorum kendime ve diyorum ki, ben daha küçücüğüm. Ama değilim işte. Çok uzaklarda bir sahilde dalga seslerini dinleyerek uzanmak isterdim. Denizin beni çağırışını, martıları, güneşi duyarak dinleyerek. Ama test çözmem gerek şuan. Ama çözmüyorum. Kendime sahili düşünmeyi ödül vererek ders çalışabilirim. Sahili, denizi sevmem bile.
Ablam beni gezmeye götürücek çarşamba günü ajsdhkasd. Kendime gelirim biraz. Sanırım baya agorafobiye filan sahip olmaya başladım. Dışarıya çıkmayı sevmiyorum,, büyük bi sorun oluyo benim için. Ne kadar çok evde olursam o kadar iyi hissediyorum. Dışarı çıkmamak için sürekli bahaneler buluyorum. Ama içten içe bir yerlere gitmek eğlenmek çok istiyorum. Kötüyüm sorunluyum orospuyum takıntılıyım çünkü İnternetten başka bir sosyal hayatım, uğraşım ve eğlencem yok. Ben böyle değildim lan. Kendimi iğrenç hissediyorum.
Daha çok kitap okumaya başladım. İnsan insan insansızlıktan ölüyorum. Ben aslında zombiyim. Bu gün sosyal testi çözücem bir sürüüüü eheheh. Deneme sınavında beş yanlış çıktı da.
Ya daha çok bıdı bıdı yapardım ben ama gidiyorum. Çarşamba konuşuruz görüşürüz.


3 yorum:

  1. Seninle tanışmayı ciddi anlamda çok istiyorum. Seninle çoğu kez yan yana gelmemize rağmen hiçbir zaman seninle konuşamadım, çünkü senin arkadaşların vardı benim özgüvenim yoktu. Evet belki obsesifin teki olabilirim, çünkü kısayım çirkinim sivilceliyim gözlüklüyüm, ama çirkinlerin de dosta ihtiyacı yok mudur? Zaten bu yüzden ben de asosyal takılıyorum, herkes dış görünüşe bakıyor, cidden sanaldaki arkadaşlarım daha iyi. Gerçek hayatta da tabii ki bir sürü arkadaşım var ama dostum diyebileceğim çok az insan, hatta bir insan var. Çok gülerim, çok espri yaparım, bazen çok hınzırım ama çok gülen insanlar hiç ağlamaz mı? Hiç mi dertleri yok onların? Hiç dosta ihtiyaç duymazlar mı onlar?
    Gerçekten seninle HPyi eleştirmeyi, birlikte dr. who'yu izlemeyi, Paulo Coelho kitapları okumayı, "i gotta pocket got a pocketful of sunshine" diyerek dans etmeyi ve daha sayamadığım bir çok eğlenceli şeyi yapmak istiyorum. Seninle ağlamak, seninle gülmek istiyorum. İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta beni... ksjdkdjskdljl Şaka bi yana bana arkadaşlık eder misin Yase?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eheheheh ederim. Kendimi önemli hissettim hasdhajsh. Ya bütün yazılarımı okumuş gibisin. Ama okumamışsındır ya. Dün baya on saat sana ne cevap vereceğim diye düşündüm. Bi de böyle sırlı gizemli kişileri sevmiyorum ya çok stresli, neyse. Iııı... ya ne yazıcaktım unuttum öhdjashdja. Ya seninle tanışmak çok isterim eğer okuldan ya da dershaneden arkadaşımsan bi ara yanıma gel ya da kimsin söyle ben geleyim ashdajsd :D of çok salağım. Ve eğer yazılarımı okuyosan teşekkürler. Ya daha güzel bi şey söylemek isterdim ama idare et uykum var ve postitlerimi kaybettim. Bi deeeee kendine çirkin diyeni dövüyolarmış. Tamam sustum asdjha adını söyle lütfen sonra ben kafayı yeyip bi şey düşünemiyorum.

      Sil
  2. Oha kabul etmeni beklemiyodum. Okudum bütün yazılarını, seni çok iyi tanıyorum, yani eğer her şeyini bu blogla paylaşıyorsan fghjgk Ben de yarım saatte bir blogunu açıp yorum sayısına baktım ehehe. Ya ben kim olduğumu söylemekten çok çekiniyorum, arkadaşların falan bilmiyodur umarım? Şey, aynı okuldayız skfjkj Sorun değil, teklifimi kabul etmen, bütün endişelerimi sildi gerçekten. ahahah :D Feysini ekliyicem şimdi, ama arkadaşlarına yalvarırım söyleme lütfen, oradan anlarsın tamam?

    YanıtlaSil