7 Aralık 2011 Çarşamba

Naber ? ben kötü mesela. Kafayı yemiş, acınası halde.

Her gün bloğa giriyorum yorum yok sonra dönüp diyorum ki YAZI YOK Kİ YORUM OLSUN. Her neyse, hayat zor geçiyo pek girip yazı yazamıyorum. Bir bunalımdan diğer bunalıma koşturup duruyorum, ergenlik beni yavaş yavaş çürütüyo. Hayat nasıl hayat güzel, yasemin nasıl yasemin kötü.

Merhaba ben aşık bir kızım. Merhaba ben ergen bir kızım. Merhaba ben SBS maduru bir kızım. Çürüyorum...

Abartıyorum sanırım ama ben yani ciddi ciddi kitap okumuyorum mesela. Annem kitap okumamı yasakladı çünkü kendimi öyle bi kaptırıyorum ki yemeden içmeden kesiliyorum dolayısıyla test de çözmüyorum.

Bilgisayara girmem yasak. Tam olarak nedenini bilmiyorum ama yani ooon yılda bir giricem artık buraya. BLOĞUMA AŞIĞIM VE ALLAH KAHRETSİN DELİRİYORUM.

Eve geç gelmem yasak.

Mesajlaşmam yasak.

Kısaca abicim boş zamanlarımı test çözmekten başka bir şey yaparak değerlendirmem yasak, bu nefessizlikte bi de aşık olunca göte geliyo insan.

ÇIĞLIK ATIYORUM VE İNSANLAR BENİ YADIRGIYOLAR. BAĞIRARAK ŞARKI SÖYLÜYORUM VE İNSANLAR BENİ YADIRGIYOLAR. BEN ZIPLIYORUM VE İNSANLAR BENİ YADIRGIYOLAR. DURDUK DURMADIK YERDE DANS EDİYORUM VE İNSANLAR BENİ YADIRGIYOLAR. YAĞMUR YAĞARKEN MONTUMU GİYMİYOR, ŞAPKAMI TAKMIYORUM VE İNSANLAR BENİ YADIRGIYOLAR. Ve sonra ben farklı oluyorum, ve ben manyak, ve ben deli. Allah aşkına insancıklarım ben ne yapayım ? He ben ne yapayım, özgür olmak istemek suç mu ? Nefes almaya çalışmak ? allah kahretsin sizi lan. YORULDUM KAFAYI YEDİM bıktım ben saçmalıyorum amk ben ne konuşuyorum yaa.

Naber ? ben kötü mesela. Kafayı yemiş, acınası halde.


Film temamın çok uyduğunu düşünmekteyim. 

3 yorum:

  1. saydambalonuum! ben de özlemişim seni!
    of bu yasaklara çok sinirlendim! bence seni rahat bırakmalılarrr..

    blogunu senin kadar seven bir kişi daha var o da ben :)

    YanıtlaSil
  2. sağoooooooll. :D bence de rahat bırakmalılar..

    YanıtlaSil
  3. hayatının hapishanedeki birinden farklı olmadığını düşünüyor olabilirsin ama öyle değil eğer kişileri özlemiş olup ve yasaklara karşı gelip onlarla 1-2 dakika görüşme şansı bulup ama onların bunu sürekli istemeleri seninde yasaklarla yoğun mücadelen seni güçlendirir Hayatında başarılar tekrar görüşmeyi çok istiyorum ..

    YanıtlaSil