12 Ocak 2012 Perşembe

Ben aşık oldum (basit bir yazı)

Seeeeeelam babalar. Avvv babalar ne be, eheh neyse ben derim öyle dayı baba dede abi filan. Çok mutlu başladım sanki, huu huu çayım da var aman çok güzel. Ama ben babama çekmişim su gibi dikiyorum çayı, annem bi saatte zor bitiriyo. hihiih. ÇOK salağım SANKİ neden böyle yazdım ki eheh. Of kendine gel aptal !

Şey.. sanırım ben aşık oldum. Uzun zaman sonra aşık oldum. Of çok fazla gerip aslında çünkü ben tam üç yıldır aynı kişiyi seviyorum, yani yeni bi aşk bilmem işte. Kendime bile söyleyemedim ona aşık olduğumu ama dün Muzo İle Yastık Sohbetleri' ni dinlerken bi şarkı çaldı işte şarkıda Umut kelimesi geçiyodu ve şarkıda her umut dediğinde adam benim kalp bi sigara içicem diye çıkıp alemlere akıp geliyor, deli gibi çarpıyordu. En son dedim ki sen aşık olmuşsun bacım. Vee bilmiyorum işte, hayat bana oyunlar oooynuyooor. Mutluyum sanırım. BEN AŞIĞIM SANIRIM. Çünkü ben karşılıklı bir aşkla ııı... işte karşı karşıyayım.

O benim ruh eşim buna eminim, aynı Bridadaki gibi falan. Of kendimi aptal bi kız çocuğu gibi hissediyorum, sanki bahar ve he bahar olacakmış gibi, o içime baharı getiriyo. Her saniye özlüyorum onu, çok çok aptalım ben aşığım çok aşık. Garip ama burası benim kendime bile söyleyemediklerimin yeri, güzel bir yer. Of çok aptal konuşuyorum susucam. Yarın düşünüp yazarım öptüüüm. :)

2 yorum:

  1. haha, hadi hayırlı olsun hacı ;p aşk iyidir, ruhunu temizler, kalbine dem katar.. iyidir iyi :)

    YanıtlaSil