11 Mayıs 2012 Cuma

Yepyeni olsun

Kilotla evde gezmek müthiş bi şey. Ya utanmasam hiç pantolon giymiycem. Yani keşke sokağa kilotla çıkabilsem. Bayılıyorum lan deliriyorum. Konuşmaya başlıyorum dikkat edin...

Hayatımdaki her şeyi değiştirmek istiyorum. Saçlarımı, giysilerimi, ayakkabılarımı, çantamı, arkadaşlarımı, günlük planlarımı, takılarımı, hatta bloğumun adını, linkini, temasını, sevimliliğini, şu kenardaki 1970li kızı hatta dedeciğimi. Dün metal dinledim ve çok hoşuma gitti. Metal dinlemek istiyorum, müziklerimi değiştirmek istiyorum, telefonumu fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum, anılarımı koyduğum kutluları yakmak istiyorum, şiirlerim yok olsun istiyorum, inetnetteki bütün arkadaşlarımla iletişimimi kesmek istiyorum, facebook sayfamın adminliğinden çıkmak istiyorum, her şey yok olsun ve küçük adımlarla en baştan başlayayım istiyorum. Manyaklık mı bu ? bilmem. Ama tamamen  yeni , genç ve alışılmadık olmak istiyorum. Hayat yeterince sıkıcı. Facebook'u kapatıp "ben facebook kullanmıyorum" demek istiyorum. Yepyeni taze bir bloğu tekrar büyütmek ona emek vermek eşsiz kılmak istiyorum. Hiçbir şeyi aynı olmasın ve ben yeni bir "ben" yaratayım istiyorum. Taze bloğum tüm hayatım olsun ve onun için ölebileyim istiyorum. Yeni bir blog açacak cesaretim var mı ? belki vardır. Yeni olmak istiyorum büyümek ve şu tüm çocukça aşklarımı, acılarımı bloğumla birlikte silkelemek istiyorum. Geçmişten o kadar çok kopayım ki kimse beni bulamasın. Bloğumun linkini arama çubuğuna yazıp "yasemin diye bir kız vardı, ne yapıyor acaba ? " desinler ama bir baksınlar ki saydambalon diye bir adres yok artık. Bıkmasınlar google'a yazsınlar ama yine bulunamasın o blog. "Neyse" desinler "zaten görüşmeyeli çok oldu, görüşsek de bir şey değiişmez". Sonra bir daha beni bulmak istemesinler. Unutsunlar beni ve hiçbirinin asla aklına gelmeyeyim. Yeni arkadaşlar edineyim. Bu sefer her şey gerçek vee tensel olsun. Tüm arkadaşlarım gerçek olsun istiyorum. Hiçbir şeyim sanal olmasın istiyorum. Sonraaa güzel kağıtlarım olsun, defterim olsun bir sürü, hep defterlere yazayım mesela. Kitaplarım olsun daha çok, çokçokçok. Sevdiğim her şeye dokunabileyim mesela, hani her gördüğüm vosvosa dokunurum ya ben, onun gibi. Seveyim her şeyi çok seveyim ama internet ölümüne çıksın hayatımdan. Günde bir saat gireyim, ihtiyacım olmasın çünkü. Çünkü ertesi gün okulda anlattıklarımı dinleyecek güvenilir arkadaşlarım olsun. Hiç üzülmeyeyim. Üzülecek ne olsun ki ? Özgür olayım çok özgür olayım çok çok çok özgür olayım. Sevelim sevilelim işte. Biliyor musunuz, bunların hepsini yapacağım . Yeniden kuracağım birçok şeyi, internetten ve geçmişten kimseyi bırakmayacağım hayatımda. Kimsenin geçmişi, salak aşklarımı hatırlatmasına izin vermeyeceğim. Böyle böyle böyle. 

9 yorum:

  1. ahahahahah kilotla gezmek mis gibi ya ama asıl yazısına bayıldım resmen tutkuyla yazmıssın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NAMELESS GELMİİİİŞ ASHDSAJD teşekkür ederim sevmişin yazımı ihihihihihi :D

      Sil
  2. Neden ben de böyle düşünürken buna denk geldim, yazıya yani?
    Neden? Bugün bunu düşünüyordum ama yapamam sanırım, antidepresan reçetesi ile ayrılacam tekrar o kapıdan çıktığımda, öyle tahmin ediyorum. Birincisi karavana ikincisi çinko bingo hatta dingo bile olabilir, avustralya yaban köpeği o sonuncusu, hani kültürlüyüm de azıcık, iş bulmam lazım, para kazanmam lazım, kendimi dünya üzerindeki en gereksiz olarak yaftalamamam lazım, kendime bir şans vermem lazım ama son şans, hep öyle diyorum bir daha öyle demek de istemiyorum.
    İçimden geldi yazdım, melankoli yaptırıyor bana bunları, hepsi onun yüzünden.
    Not:Evde kimse yokken üstümü değişirken farkettim insan bir özgür hissediyor ki sorma, ooh kebap.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eşekcim seni severim iyi çocuksun ama YAZDIKLARINDAN Bİ BOK ANLAMADIM üzgünüm. ama gel konuş bıdıd bıdıd et yani bi şey olmaz anlıyomuş gibi de yapabilirim aslında. ama uykum var hiç öyle yapasım gelmedi. belki de uykum olduğundan anlamadım. sabah tekrar okurum. ı-ı anlamıyorum bak tekrar okudum yok. neyse... oğlum bence istersen yaparsın yani ben çok kararlıyım. bi aralar "okıycam sonra gitcem buralardan parasız pulsuz" triplerine girmiştim ama sonra günümüz gerçekleri geldi aklıma, tecavüz filan ederler diye korktum. çok saçmayım dimi. saçmaladım mı ben ? ama benim ki bu blog ne istersem yaparım.

      Sil
    2. Tamam işte ben de anlaşılmaya çalışınca öyle oluyor, bunları yazarken en azından anla işte :D O büyük harfler tokat gibi çarptı ama vazgeçmicem beni anlayana kadar yazacam buralara bıdıbıdı şeklinde.
      Yapamam gibi geliyor, bak doğru düzgün anlaşılır bi dilde yazamıyormuşum bile :P
      Külotla gezemeyeceğimiz günlerimiz olmasın en azından.

      Sil
    3. anlasam da gitme eşeğiiiim daram daram amsdhjsa tamam anladım çaktırma. yok bee yaparsın, sen doğru düzgün yazmışsındır da ben anlamamışımdır. bak doğru düzgün anlamıyorum bile ama yine de yapıcam. :D
      olmasın eşeğim olmasın.

      NOT: ay ben de hemen kanka kanka konuşuyorum yani yılışıklıkta sınır yok eheeh. neyse tamam bastım eksiyi.

      Sil
  3. en özgür olduğumuz anların kilotla gezdiğimiz anlar olması ne garipmiş.

    YanıtlaSil
  4. Benim için sana ait en anlamlı yazı oldu Yasemin. Aynı şeyleri ben de o kadar çok istiyorum ki yani anlatamam sana. Hep mutlu olmak istiyorum, hep.

    YanıtlaSil