13 Haziran 2011 Pazartesi

damla sakızlı falım, vazgeçilmezim

Kayıt arşivine baktım "oha lan biz haziranda mıyız " dedim. Sanırım ben bir uyur gezerim, bu yazıları uyurken yazıyorum ve yeni uyandım ve her an uyuyabilirim. Bekleyin bi sakız alayım.Eveeet, sakızımı da ağzıma attıktan sonra (damla sakızlı falım, vazgeçilmezim )başlıyorum yazmaya.



Başıma çok fazla garip şey gelmiyor arkadaşlarım,bir haftadır regl olmak için dua ediyorum ve sonunda oldum, anneme gidip müjdeli haberi verdim o da beni tebrik edip öptü. Fazlasıyla komikti tabii, ev ahali duydu gittik yengemlere söyledik bir cümbüş evde bir bayram havası. Tamam ulan manyak psikopat değiliz biz, şu asos bokçuğu vardı bahsetmiştim, eğer daha geç olsaydım denize filan giremiycektim rahat edemiycektim orda. Hatta tatili iptal etmeyi planlıyodum, bu çoooooook iyi oldu.



Daha yazacak bişi bulamadım ben bi eski yazıları okuyayım sonra tekrar yazarım. :D

4 yorum:

  1. Bu regl gecikmesi bende de olmuştu, söktürücüye başlayacakken kendiliğinden oldu aynı mutluluğu biz de yaşadık annemle :p. Damla sakız aroma olarak benim favorimdir, gerek dondurmada, gerek sakızda gerek muhallebide hastasıyız :)

    YanıtlaSil
  2. ayy inanmıyorum! damla sakızlı falım benim hayatımın sakızı..

    hatta banma doğum günümde bir kere bir kutu içinde 100 tane olan falım damla sakız almışlardı. hatta blogumda da damla sakızla ilgili bir yazı yamzıştım :)

    ayrıca ben de blog yazısı yazarken her zaman falım damla sakız çiğnerim. başka türlü yazamıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Ben sakızsız hiçbir şey yapamam sınava girerken izin verirler mi acaba diye de çok düşündüm. Bugün blog yazarken bi beşli falım bitirdim vazgeçilmezim. :D

    YanıtlaSil
  4. bal * evet dondurmada da süper oluyo. Ve bu regl herkesin baş belası. :D

    YanıtlaSil