30 Haziran 2011 Perşembe

Tamam sustum yayınlıyorum.

Okuldaki bütün arkadaşlarımla küstüm beyler, şu aşık olduğum çocuk vardı ya artık yok o. Çok şeyler geçti 10 günde üstünden artık yalnız bi manyağım üç beş arkadaşım var. Aaama yine de mutluyum lan, biraz pişmanım ama olsun napıcaksın bu da böyle olsun dimi yaani. Çok boş konuştum biliyorum yazıcak bi şeyim yok çünkü ama yazmak istiyorum, durun resim arıycam ben eğlenceli o. :D Heeehheeeeh buldum bakın resim çok da güzel. Sanırsam bu alemde en boş yazı yazan blog yazarıyım.İnsanlar bi şeyler yazmadan önce düşünüyolar konu buluyolar konu hakkında konuşuyolar mutlu oluyolar filan. Ben ne yazıyorum ot çöp  bok. Sevmeyin siz de beni ühühühühühühüüh depresif bi blogger oldum yine istediğiniz bu muydu HA !!!



Evet sevgili okurlarım az önce bi bloggerın cinnetine şahit olduk hep birlikte. Ben haaalaaa saçmalıyorum böyle bayağı bayağı ya ben yani yaaaaaa ne saçma bi şey oldum ben bakın bunu taslaklara mı kaydetsem yoksa yayınlasam mı , belki yayınlarım belki belki . Tamam sustum yayınlıyorum.

3 yorum:

  1. sen mutluysan gerisi önemli değil saydambalonum..

    YanıtlaSil
  2. ben de hep ordan burdan yazıyorum ya. :(
    3-5 arkadaşla da yaşanır hiç sorun değil ama bence bir süre sonra öyle böyle barışırsın eski arkadaşlarınla da. her şey o kadar çabuk değişiyor ki... =)

    YanıtlaSil
  3. Barışamam sanki gibi geldi. :D eheheh mutluyum ben oley. :D amaaaaaan özgür bloggerlarız biz ot çöp yazarız. :D Bu arada yoruma karşılık verme şeysim de bi salak oldu ama idare edceniz artık. :D

    YanıtlaSil