11 Temmuz 2011 Pazartesi

Ge ge ge ge geo geometri.

Çok iyi tanımadığım insanları daha çok seviyorum, yani her gün onun hakkında yeni bi şey öğrenyirosun ve onu çözmek için çabalıyosun. Bi bakıyosun ki aynı şarkıcıları severmişsiniz, mutlu oluyosun sonra dost.

Geometri gibi,uğraştırıcı ama ama bi o kadar eğlenceli. Hem de o kadar eğlenceli ki müptela yapan. Zor geometri sorularını çok severim, saatlerce uğraştığım sorular olmuştur ve bıkmadan ve pes etmeden ve usanmadan ve hâlâ mutlu, sonunda çözdüğümde ise resimlerini çekerim yanına kalpler koyarım öperim bazen çığlıklar atar anlatıcak insanlar bulur "bu soru zor gözüküyodu ama bak büttün gizem şurdaymış" derim.

İşte bazen en önemlisi insanın içindeki gizemi çözmektir,ve en en sıkı bağlayanı da. Ama bazen insanları çözmek cesaret kırabiliyo. Geometri sorumun yanına kalp koyup bıraktığım gibi onun yanına da küçük bir kalp iliştirip bırakıyorum. İnsanları çözmek cesareti kırar, çünkü cesurca bi adım atıp ona daha sıkı tutunmaya yeltendiğin ya da onu geri istediğin zaman yapacaklarına ne cevap vereceğini bilirsin. Ve bu cevap pek de hoş değilse,yani emin olduğun şey arkandan sana salak diyeceği ise işte bu geri isteme adımını atamamana sebep oluyo.


Peki ya işlem hatası varsa, peki onu tam çözemediysem. Hayır ben tüm geometri sorularını çözerim elimden kurtulamazlar. Malesef şu hoş adımı atamıycam, gülüm seninle barışamıycam, en azından insanları geometri sorularına benzetmeyi bırakana değin bay bay.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder