2 Ağustos 2012 Perşembe

Mim ve bir şeyler :D

Tuvaletteyken ya da duştayken yaptığım röportajların haddi hesabı yok, eğer bir gün ünlü olup bir programa katılırsam konuşacağım her şey hazır sanırım ehe.

Aslıda, dans etmek istiyordum. Bunu daha önce yazmıştım. Ama olmadı hayallerim gerçekleşmedi vee bu yaz dans kursuna gitmedim. Tabii yaz daha bitmedi ama, olmayacak sanırım. Neyse umudumu kesmedim, gidicem o kursa! Keşke çocukluğundan itibaren bunun içinde olanlar kadar şanslı olsaydım.

Şimdi ıı, bir mim başlatmak istiyorum. Bu şöyle olsun, hepimiz kötü hissettiğimizde neler yapınca mutlu olduğumuzu yazalım.
Tamam başlıyorum.

Mutsuz olduğumda genelde eğlenceli şarkılar açıp dans ederim. Bu gerçekten bana iyi geliyo, kendimi kaptırıyorum ve diğer her şeyi unutuyorum. Hayat o anda benim etrafımda dönüyomuş gibi oluyo, bu hoşuma gidiyo. İkinci olarak da blog yazıyorum, buranın bana ait oluşu gerçekten huzur verici. Burası ben olduğum tek yer ve aslında düşündüm de beni seviyorum. Blog yazarken kendimi çok güçlü hissediyorum böyle her şeyi yapabilirmiş gibi. Sövüyorum sayıyorum ve kimse beni yargılamıyo. Blog yazarken kendimi yalnız hissetmiyorum, sanki burası benim krallığmmış gibi. Kimse okumasa da umrumda olmuyor. Burası her daim beni mutlu kılıyo, blog yazarken çay içmek muhteşem bi şey özellikle ehe. Normalde blog yazarken sakız çiğnerdim ama artık diş tellerim olduğu için bu pek mümkün olmuyor. Sanırım saçmaladım. Neyse işe bu kadar ehe.

Mimlenenler: Mia Wallace Sarı Vosvos Çakma Samurai QueenE ya da Elly vee Fırat Bulduk 

İşte mim konusunu tekrar yazayım : Kötü hissettiğimde neler yaparsam mutlu olurum.

8 yorum:

  1. Kötü hissettiğimde genelde resim çizmeyi tercihe derim. Çünkü resim çizerken kendimi hayattan soyutluyorum. Kalemimle bütünleşip kağıda döküyorum içimi. Bunun yanı sıra yazı da yazıyorum ama biraz zor geliyor, üşeniyorum sanki. Bu yüzden resim çizmeyi tercih ederim. İmkanım yoksa da oyun falan oynarım heralde.
    Bir zamanlar benim de diş tellerim vardı. Bu konuda çok dalga geçtiler ama pek umursamadım. Neyse, birileri bu kadar uzun yorum mu olur demeden nokta koyayım. Belki daha uzun yazan da çıkar ya... :)

    http://suhanalp.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok güzel bir yorum olmuş çok teşekkür ederim :D

      Sil
    2. Blogumda vakit geçirmeyi sevmeme rağmen yazmaya üşeniyorum. Bu tip yazıları görünce de kendimi tutamayıp yazıyorum. Bunun için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  2. çok tatlı i mim en kıs zamanda yapıcam yase! :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir mim. Hemen cevapladım ve hiç sıkılmadım. Mimin konusunu çok güzel seçmişsin. Tebrik ederim. :)
    Tekrar mim için çok teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eheh teşekkür ederim :D seninkini de çok sevdim :D

      Sil
  4. şu hayallerinizi ertelemeyin arkadaşım... çık evden git en yakındaki kurs kayıt ol kimseye sorma vakit kaybı bende resim istedim lise biter bitmez olmadı tabiki ama başardım sonuçta ve istediğim bölümdeyim neyse...dans etmek en güzellerinden biri bence ben genelde düğünden düğüne annemi kaldırıyorum dansa o da kalas gibisin oğlum diyor :D bu arada mim hallettim teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısın! bunu yapıcam cidden biraz cesur olmak gerek :D ve kalas gibi dans ediyo da olsan ya da muhteşem de olsan bi önemi yok bence, önemli olan kendini ifade etmek :D

      Sil