7 Aralık 2010 Salı

Çapulcu.

Haksızlık . Sen benim kim olduğumu biliyosun ben bilmiyorum . Aslında bi kaç kez gizemli olmaya çalıştım ama zor bi şey bence. Aslında gizemliyle konuşmak güzel olurdu ama söylemiyo gıcık :)
Şey aslında gizemli senin bana neden adını söylemediğini anlatman gerek . Eğer beni sahiden tanıyosan jetonlarımın baya köşeli olduklarını bilirsin -hem de bayaa- . Aslında benim jetonlar genelde şu inceden sokulan küfürlere basmaz -çoğunun anlamını bilmiyorum - ama bu olayı da anlamadım .Amacını saptayamıyorum . Seni tanımaktan kokuyorum ama tanımak istiyorum . Hiç aynı fikirleri paylaştığım bi arkadaşım yok ve olsun isterim . Bizim okuldamısın en azında bunu söyle . Eğer bizim okuldaysan -ki sanmıyorum - şu kokunç tahminlerimizden biri çıkman ihtimali beni tedirgin ediyo . Şimdi düşünüyorumda belki dershanede gıcık olduğum kızlardan birisindir . Aslında dün gece kesşke onu tnımıyo olsaydım diye geçirmedim değil içimden . Ama yine de öğrenmek isterim tabi.



Müjdeler olsun 5. kitabı da bitirdim .Altıdayım . 7. kitaba doğru attığım her adım beni heycanlandırıyo . Melez Prens benim en sevdiğim flim olduğunda kitabının nasıl olacağı için de ayrı bi heyecan taşıyorum tabi . Gizemli seni çok kıskandırıcak bi haberim var . Ablamın bi arkadaşı üzerinde gryffindor armasının olduğu güzel saç tokaları bulmuş ve ablamla bana da bir tane alacak . Heyecanla bekliyorum . Perşembe günü elmide olacak . Ayrıca Sirius öldü  -aşkımm:)- ama pek üzücü olmadı çünkü pat diye öldü . Bi perde ve bi baktım ki sirius ölmüş.  Ağlamadım . Öldüğü anda berfinin yanına koşup olnları anlatmaya başladım ve beni dinlemedi . Sonra emrenin yanına gittim ve sirius öldü dedim . Kim olduğunu sorunca aşkım sevdiceğim birtanem di dedim . Ve tabii Harry Potter dan bi kahraman olduğunu da ekledim .Emre anlamasa da beni dinledi . Hatta bu gün bana gelip o adam nasıl dyie sordu . Siriusu sorduğunu hemen anladım öldü dedim -herhalde önceki gün öldüğünü anlamamıştı - bağıra bağıra sirius ölüüü dedi. Ahh bu acılı günlerimde bi o var . Ama onun kalemi öldüğü zaman da bi ben dua okumuştum arkasından . Sirius öldü nasıl ağlamazsın feryatlarınızı duduyorum .Aniden ldu ilk başta ne olduğunu bile anlamadım . Aslında ben Harry Dumbledore ' a bağırıp çağırırken dumbledore da hiç ses çıkarmazken ağladım baya . Harry nin kafasına geç tak ettiği gibi benim de kafama geç tak etti . O ölmüştü . Birlikte ağladık :).Şimdi gizemli ben senin kim olduğunu bilseydim sirius ödüğünde gelip seninle konuşurdum di mi .Her neyse . Ablamon doğum gününde arkadaşları ona bizde olmayan ve benim de okumadığım felsefe taşını almışlar . Söz verdiğim gibi yediyide bitrdikten sonra 1. kitabı şu an bizde var zaten sonra 2. kiabı onu da sınıftan birinden alırım - anlamadıkları halde çoğunda var ve bi arkadaşım bana kuzeninden benim için alabileceğini söyledi - daha sonra da 4 ü okuyacağım . Onu da bulurum bi yerden artık .




Çapulcu haritasını çoook istiyorum . Kendime bir tane yapıcam . Çok güzel olmaz eminim ama ingiltereye gidemiyeceğim . Düşünüyorum da hani bi dizide adam üstüne hapishane dövmesi yaptırıyo ya ben de büyüyünce çapulcu haritasını yaptırırım . Ya da snitch ya da seçmen şapka  ya da patiayak yazdırırm :D pati ayak güzemiş . Ya daaa ne bileyim bi sürü şey var . Asa mesela . Asa da yaptırabilirim . Ya da büyü yazarım patronum filan . Bu yaz yaptırayım ben şu geçici dövmelerle .Çok tatlı geldi şu an .



Merlin sakalı aşkına yazım bitti . Görüşürzz....

5 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil