2 Aralık 2010 Perşembe

Güzelmiş Küçükken .

Voleybol hayatım tekrar başıyo -bu pzartesi. Voleybolsuz hayatın çok uzun sürmediğini biliyorum ,ama peşimi bırakmayan ve ses çıkaramadığım bi voleybol hocam var.

Azerbaycan televizyonlarında pikaçhu ya sahibi şöyle sesleniyo . Seni seçtim aybalam , ceyran şoku atasan . Ahahah koptum be bunu duyunca. Pikaçu yu açbuçuk hatırlıyorum böyle kedi vardı onun iki tane sahibi ,bunlara bişeyler yapmaya çalışıyolardı .Bak şimdi hatırladım böyle yıldızlı kızlar vardı . Biri ay dı böyle sarı filan . Neydi acaba o çizginin ismi neydi . Ben çok özenirdim onlara . Böyle dönüşüyolardı filan . bizde ablamla onların taklidini yapıyoduk . Ahahah şimdi hatırladım bak biz okulda Harry Potter cılık oynuyoduk .Bi saatlik öğle arası vardı . Benimde iki erkek yakın arkadaşım okulda kalıyolardıve bende onlarla dolanıyodum .Üstelik birinin saçları da turuncuydu .Ben hermione oluyodum ,turunculu ron kahveli de harry. O zamanlar üç kafalı köpek vardı tabii. Onu yenmeye filan çalışıyoduk .Ahahah çok komikmişiz be biz. Bak şimdi hatırladım bi de bana küçükken , büyüyünce ne olmak istiyosun deyince de kelebek diyomuşum kuzenim de dinozor. Geçen gün patronum umu düşünürken kelebek olmasında karar kılmıştım ama ablam çok komik bebek gibi dedi. Bence güzel hem kelebek özgürlük ifadesidir. En son tek boynuzlu atta karar kıldık ama bi yanımda kelebek hala uçuyo . Harry Potter ' ı okuduktan sonra bi de benim Böcürtüm ne olurdu diye bi kaç gün düşündüm ama bulamadım.Kokuszum :) Acaba Dumbledore um böcürtü ne ?


Ya şu yıldızlı kzıları hatırlasaydım keşke resimlerini koyardım .Neyse ben de üç kafalı köpeğin resmini koyarım ya da çocukluk resmimi . Güzelmiş be küçükken . Sevdim sizi görüşürüz.

3 yorum:

  1. bloğunu bugun gördüm gördüğüm ilk yazın da bu oldu.. fakat merak ettim bahsettiğin yıldızlı kızlar sailor moon mu acabaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gördüğün ilk yazının bu olması beni üzdü, unutmuşum bile öyle imla hataları ve saçma sapan şeyler var ki :D umuyorum daha normal olan son yazılarımı okumuşsundur :D her neyse... baktım ve evet oymuş, teşekkürler :d

      Sil
    2. evet daha sık takip ediyorum artık :) sen de hatırlattığın için teşekkürler :) eskiye gitmek güzel bi duygu :))

      Sil