8 Haziran 2011 Çarşamba

ben mimleri severim. Yeni izlediğim blogdan mim almak çok cool geldi. Deliler gibi teşekkürler QueenE

Mimin Konusu: Kızları nasıl kategorilere ayırabiliriz? (İsteyen erkekleri de ayırabilir.)

Tamam şimdi başlayalım evet. :D Kızları ayıralım bakalım.

  • Güzel kızlar.
  • Eğlenceli kızlar.
  • Kaşar kızlar.
  • Aşık kızlar.
  • Özgür kızlar.



 Güzel kızlardan nefret ederim, çünkü güzeldirler. Güzel kızları kim sever ki . Bu gibi kızlar yeşil gözlere sahiptirler evet ya da ela, ve uzun düz saçları vardır. Okula gelirler , saçlarını sadece açık bırakırlar makyaj yapmazlar ama güzeldirler. Bi kere saçları düz olduğu için açıp savurabilirler. Nefret ederim onlardan, genelde öyle insanlarla arkadaşlık yapmak hoşuma gitmez onların yanında kendimi kötü hissederim. Onlar ise benim yanımda kendilerini iyi hissederler, hiç bir çabaları yoktur onları çok iyi tanımıyorum belkide vardır.Ben onlardan değilim.





Eğlenceli kızlar eğlencelidir, tatlıdırlar , güzel olsalarda bunu kabul etmezler bu yüzden güzel kızlar katagorisine girmezler. Herkesle anlaşırlar, bukalemun gibidirler sorun çıkartsalar da göremezsiniz, hep gülerler. Onları severim oy oyyy, ama onlardan biri değilim.



Kaşar kızlar her türlü erkeği baştan çıkartabilir, her türlü kız üstünde otorite kurabilirler (bi tür hariç ) . Kendilerine güvenir gibi gözükürler ama özgüven eksikleri ve yüceltilme bekleyen egoları vardır. Şimdiye kadar hiç kaşar bir kızın sevgilillerinin takip edilebildiği görülmemiştir, ben onlardan biri değilim.



Aşık kızlar bir çocukla çıkar ve sonsuza dek onun peşinde koşarlar, onlar hakkında konuşmak istemiyorum. Ben onlardan biri değilim.



Özgür kızlar hiçbir şey düşünmezler. Saçları için uğraşmazlar, erkek takıntıları yoktur, herkes onları sevmez ama umurlarında değildir. Eğer aşıklarsa aşıktırlar karşı tarafın onu sevmesi şart değildir. Çoğu zaman insanlardan nefret ederler, kaşarlar onların üzerinde otorite kuramaz. İnsanlar ne düşünüt diye kuşkulanmazlar,salkım saçaktırlar. Salaştırlar, iste aptal, iste zeki olurlar. Takıcakları tek şey siyasettir o da bazen. İşte ben onlardan biriyim, ve açıkça söylüyorum saçlarım yine topuz, yine güzel değilim, asla olamam. :)




Erkekler.

  • Kasıntı erkekler.
  • Doğal erkekler.
  • Komik erkekler.
  • Hem doğal hem komik erkekler. 




Kasıntı erkeklerden nefret ederim, aslında çoğu kızın hoşuna gider. Genelde yakışıklıdırlar, iltifat ederler, açık vermezler, daima kusursuz olmaya çalışırlar. Sıkıcıdırlar.


Doğal erkeklerin kendini beğendirme gibi bi sorunları yoktur, kasıntı erkeklerin aksine hiç çaba göstermeden cool olurlar.



Espiri yaparlar, insanlar güler. Espiriyi düşünürler, amaçları  insanları güldürmektir ilgi çekmem isterler. Kabul ediyorum çoğu zaman komikler.



Hem doğal hem komik erkekler, tadından yenmez. Çoğu zaman kızlar onlarla arkadaş olmayı tercih eder ben etmem ehehh. Yok lan ederim sonra işte böyle çok komiktirler doğaldırlar espirilerini düşünmezler, insanları etkilemek gibi bi çabaları yoktur her halleriyle komik her hallleriyle MÜTHİŞTİRLER. <3 :D

2 yorum:

  1. :)) Rica ederim. :) Çok güzel yazmışsın iki taraf da çok hoşuma gitti. Güzel kızları bende hiç sevmem ayrıca kaşıntı erkekleri de.
    Teşekkür ederim yazdığın için. :)

    YanıtlaSil
  2. Asıl ben teşekkür ederim tekrar. :D

    YanıtlaSil