27 Temmuz 2011 Çarşamba

Ne cesarettir bu herifin resmini koydum, herif dedim kızmayın öhhöööh stres oldum.

"Oha abi ben seni Ünlü Olmayan Taşlarda gördüüüm" diyemedim hacı yüzüne,bu kadar eziklik olamaz çünkü akshdahdaksd. Şoklarda ve gülme krizlerindeyim, bi aralar Berfinle ünlü olmayan taşlardan çocuk beğenip birbirimizi etiketleyip çok yakışıklı laaaaaan diye abaza abaza bağrınıyoduk.


Açtım bloğu dedim ki "bi yorum olsun arkadaş,hasret kaldık" bi baktım son yazımda bir yorum,mutluluk nidaları filan. Tıkladım açılmıyo,tıkladım açılmıyo gıcık oldum. Neyse en son açıldı Modafobik diye biri yorum yapmış,ilk önce "abi madem yorum yaptın izle mk" diye içimden küfür ediyorum bloggera. Kesin ergen bi kız, çünkü ünlü olmayan taşlardan bi çocuğun resmi var resminde,hem de benim en beğendiğim çocuk. Baktım hani kimdir bu sonuçta yorum yapmış bi de Ü.O.T da en çok beğendiğim çocuk var resminede filan. Abi açmamla ne göreyim ÇOCUĞUN KENDİSİymiş o sjdhaksdjakshdasd. :D Şoklardayım,hahahah .Hemen berfine anlatmaya kalktım ama mal yine engellemiş beni. Ablama anlattım ben de o da oha çocğuğun 1000 küsür izleyicisi var sana yorum mu attı tepkisini verdi,ablacım ben bunu unutmuş ve büyülenmiş durumdayım ahhh ahhh. sakdjsdhagshas. :D Hayır yani bloğu okuycam şap çocuğun resmi,arkadaşım ben bu resimle bakmakla meşgul iken yazıyı nası okuyobilirim ki. Neyse 1000 küsür kişilik bir insan bloğuma girip okuduğu için mutluyum o çocuk olduğu için daha mutluyum, bi şey değişmedi gerçi ama eğlenceli yazıları ver. Bir anti <3 kadar  olmasada. Bu arada anti sen duymasanda HAYRANIM SANAAA !!!!

6 yorum:

  1. Kardeşim bu beniiim ahahah tunanın resmii :D ankaralı modacımız bloggerımız :) çok iyidir çok tatlıdır :)

    YanıtlaSil
  2. Ahahaha iyiymişş :D Off o ünlü olmayan taşlardan neler çektim bir bilsen sen, fotolarımı kullanan bir dolu insan var beni görüp sen beni aldattın facede bunları diyenler mi dersin yok sevgilimden uzak dur diyenler mi, ahah :D 1000 küsür izleyici olunca havalı mı olunuyor anlamadım ki? İyi yazan, keyifli yazan herkesi okumak gerekir yahu. Ahaha ama yazın egolarımı tavan yaptı demesem yalan olur :P Çok da açık sözlüyümdür, beklerim arada bloga yeni fotolar ekliyorum arada hehe. Bu arada Hazelcim öptüm seni tekrar :)
    Keyifle kalın kızlar!

    YanıtlaSil
  3. Benim arkadaşım da kullanmıştı sanırım. :D Evet bin izleyicin olunca havalı oluyosun, vayy bin izleyicisi var ve bana yorum yapmıııış .Sevgilimi rahat bırak ! hahah :D Ne yazsam bilemedim gülme krizlerindeyim gidip arkadaşlarıma filan anlatıyorum sjgdajshgdhjaksjdas. :D Uğrarım bloğuna izledim zaten. :)

    YanıtlaSil
  4. ahaha senin için süper bi tesadüf olmuş. vuuv facede görüp beğeniyosun sonra bi bakıyosun bloguna yorum yapmış :)

    YanıtlaSil
  5. Oha ya. Acayip kıskandım desem yeridir. O Ünlü Olmayan Taşlar var yaa. Ay, ıyyyk. Of orada Sergen Yazgan diye bi'çocuk var, mesaj attım tersledi. Ben bi'fena oldum filan. Abi insanın yüreğine de indirmesinler yahu*

    -

    ortak noktamız çıktı sayılır :D

    YanıtlaSil