13 Şubat 2011 Pazar

Bazen gerçekten aşıkmışım gibi geliyo. Yani bu gün gayet öyleydim . Aşıktım. Bağırabilir, çığırabilirdim her yere. Takii.... Berfin bana ....  "aman ask ne ya :D yasemın rolleri deiştirdik gülcihan :D" diyene kadar. Evet biz rolleri değiştirmiştik. Berfin , Belfü  evet o Aşıktı o hep öyle kalmalıydı . Berfin O ydu . Ama ben bunu mahfettim . Onun aşık olmamasını ben söyledim , ben tavsiye etmiştim. Onu ben BEN gibi yaptım. Belki o mutlu. Ama ben o olmaktan aşık olmaktan mutlu değilim . 


 Ya da mutluyum belki . Kafam o kadar karışık ki . Bu duygu belki insanı mutlu ediyo evet. Ama ben bu değilim . Değildim. Ben özgür kız ım. Ben hep o oldum . Ben aşık olmam, ben yaşarım , kimseyi sallamam. Ama sanki , yani artık öyle değilmişim gibi geliyo. Aslında şuna da eminim ki bikaç ay sonra unutulacak. Ben hep unuturum zaten. Genelde öyle olur. Unuturum ben yani . Ama o insan hep çevrende olunca zor olabilir. 


İmkansızı severmiş ya insan. Belki o yüzden seviyorum . İmkansız insana hep çekici gelir zaten . Ama ben toparlanıcam. Yapmalıyım bunu . Yine ben olmalıyım. Bilmiyorum. Yardım edebilirseniz beklerim , kafam çok karışık. 



Görüşürzz... 

2 yorum:

  1. aşk kim nederse desin güzel şey,insan aşık olunca cıvıl cıvıl oluyor hiç birşeyi takmıyor.Hayaller kuruyor.Biraz kendi kabuğundan çıkıyor.

    Hatta aşk şiir yazmayana şiir bile yazdırıyor,yapamayacağı herşeyi yaptırıyor.Çok garip ama böyle..Gerçi artık böyle saf aşklar var mı bilmiyorum:)ama benim için var onu biliyorum;)

    YanıtlaSil
  2. Öyle olmasına öyle de.. Bilmiyorum işte. Bu psikolojiyi hemen üstümden atmak istiyorum o kadar. Önümde hayatımı etkileyecek sınavlar varken bunları düşünmek korkutucu geliyo. Aslında kendi kabuğumu seviyorum. Ama tabiki bu kabuğuda kımam gerek. Bunun için bir birkaç yıl beklemem gerek sanırım.

    Yinede sağol, yardımcı oldun. :)

    YanıtlaSil